KNSA District 4

De Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie is de belangenbehartiger en steunpilaar voor alle schietsportverenigingen en sportschutters in Nederland.

▲Boven
▼Onder

Login

Postcompetitie start weer door miv 1 juli

Schietsportvrienden,

Wij hebben geruime tijd niets van elkaar gehoord. Wij kunnen alleen maar zeggen dat hopelijk iedereen gezond is gebleven en weinig of geen gevolgen van het nare coronavirus heeft gehad.

In de tussentijd heeft de overheid besloten de beperkende maatregelen rondom het coronavirus per 1 juli te verminderen zodat de binnensporten weer worden toegestaan. Ter ondersteuning hiervan kunnen schietsportverenigingen het schietsportspecifiek model-protocol gebruiken, teneinde te voldoen aan de vigerende voorschriften voor opening van hun schietsportaccommodatie. Meer informatie is te vinden op: https://www.knsa.nl/groen-licht-voor-binnen-schietbanen-en-sportkantines/

ALS GEVOLG VAN DEZE VERRUIMINGEN START DE POSTCOMPETITIE DOOR VANAF VANAF 1 JULI.

Iedereen zal begrijpen dat het lastig zal zijn om nog 8 wedstrijdrondes te halen voor het einde van het jaar. Dit zullen dan er dan ook 7 worden, waarbij tevens van de vakantiemaanden gebruik gemaakt zal worden. Verder denken wij dat een finaledag in december, met veel schutters dicht bij elkaar, niet verstandig is. Als gevolg hiervan kan in december nog een wedstrijdronde verschoten worden. Rekening houdende met de feestdagen zal de laatste inleverdatum dan 20 december zijn.

Het rondeprogramma met uiterste inleverdata voor de wedstrijdrondes ziet er dan als volgt uit:

R1 28-februari (al geschoten en verwerkt)
R2 31-juli
R3 31-augustus
R4 30-september
R5 31-oktober
R6 30-november
R7 20-december

Mocht dan ook uitstel nodig zijn geef dit dan per schutter aan en markeer betreffende wedstrijdronde in de uitslagen met een "U". De eerstvolgende wedstrijdronde dient deze wedstrijd dan ingehaald te worden. Scores met een "0" doorgegeven kunnen niet meer ingehaald worden.

Goed schot en stuur de eerstvolgende scores voor 31 juli in.

Groetjes,
Wim van Grimbergen
Peter Moeskops
Elly Moeskops

Copyrights 2019 © Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie - District 4